כאבי ברך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

24/10/2012 | 12:11 | מאת: מודאגת מאוד

שלום מעוניינת לדעת מה לעשות, לפני החצי שנה התחלן כאבים ברגל ימין בברך ונאמר לי לא לאמץ ולפני כן עסקתי בהליכה ספוטיבית וכעת בגלל הכאבים שאפילו מישיבה לקימה מרגישים הפסקתי ללכת. בשל המצב השמנתי וגם לא טוב לי נפשית, האם יש דרך אחרת לשמור על פעילות ספוטיבית אחרת או להמשיך ללכת, כי נאמר לי שזה נקרא ניוון שרירים ולכן כן יש לאנמץ את הרגל, אני פוחדת מנזק בלתי הפיך ורוצה לדעת מה כן ניתן לעשות לכאבים עברתי מיפוי עצמות ולא היה ממצא ורוצה לשמור ספוטיבי זה תרם גם למשקל, מה דעתכם אשמח לתגובה תודה הרגל הכואבת.

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להבין מה הן האבחנות שלך נראה לי לנכון ליעוץ לך לפנות לאורטופד ליעוץ רפואי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים