כאב בצידה החיצוני של הברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

16/10/2012 | 20:15 | מאת: דובי

שלום רב, אני בן 27. לאחר ניתוח איחוי רצועות בקרסול לפני כחמש שנים. ללא בעיות בריאותיות ידועות. לאחרונה לאחר הפסקה של כ9- חודשים (לפני כן הייתי פעיל בספורט) חזרתי לפעילות ספורטיבית לריצות. בריצה הראשונה, כבר לאחר כשתי ק"מ התחילו לי כאבים בשתי הברכיים בצידם החיצוני, כאב עמום שהתפתח לכמעט חד, שחייב אותי לעצור (פעם ראשונה שכאב מסוג זה תקף אותי). הכאב המשיך לאחר הריצה לכשלושה ימים, מאד חזק בעליית מדרגות וכיפוף הרגל עם מאמץ. לאחר הפסקה, החלפת נעליים וקניית מדרסים לפי מידה חזרתי לרוץ, אך הכאב ממשיך, כאשר כרגע הוא מוגבל רק לברך שמאל, ומתחיל לאחר כארבעה ק"מ. כאמור אופי הכאב נשאר זהה. אשמח לעצות להמשך והסבר לתופעה. תודה.

שלום רב לשם אבחון הבעיה עליך לפנות לבדיקה אורטופדית בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים