כאבים בברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

25/09/2012 | 10:51 | מאת: ספיר

שלום! רציתי לשאול מספר שאלות לגבי הבדיקה שהייתה לי לאחרונה אצל אורטופד. אני סובלת מכאבי ברכיים כשנה, בהם הלכתי למספר בדיקות אצל אורטופד, מיפוי עצמות ואני עושה פיזותרפייה ( שלא ממש עוזרת) כחצי שנה. לפני כמה ימים הלכתי לאורטופד עקב החמרה בכאבים. בממצאים הוא כתב: מנח ברכיים ולגוס טווח מלא, רגישות עפ פיקה בעיקר בקוטב תחתון, דילדול שרירי, זווית Q מעט מוגבעת , סטייה מועטה פיקות פנימה, לא הופקו סימנים מניסקאליים, יציבות תקינה, טסטים מניסקיאליים שליליים. באבחנות כתוב: Bil. Patellfemoral syndrome Bil. Tendinitis, tibialis. Backache, unspacified. האורטופד לא הסביר לי על הבעיות בברכיים, האם תוכל לפרט מהן הבעיות? תודה מראש.

שלום רב מי שיכול לפרט על מצב הברכיים שלך הוא אורטופד שבדק אותך עיין בצילומים ובבדיקות ההדמיה. בכדי להגיע לאבחנה של בעיות בברכיים נחוצה היסטוריה רפואית מדוקדקת , בדיקה פיזיקלית ועיון בבדיקות ההדמיה בברכה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים