אחרי ניתוח הוצאת מיניסקוס מידאלי

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

07/09/2012 | 09:16 | מאת: אלי

שלום לפני שלושה ימים עברתי ניתוח במטרה להוריד חלק קרוע מהמיניסקוס המידאלי אך לאחר שהמנתח נכנס אל הברך אובחן המניסקוס כמרוטש לגמרי והוצא בשלמותו. השאלה שלי היא מה המגבלות של חסרונו של המיניסקוס? כמה זמן שיקום ואיזה שיקום? הבנתי שהרוב זה פיזיותרפיה הידרו ואם מומלץ ללכת עם קביים כעזר בתקופה הראשונה או שלנסות בלעדיהן למרות שמאוד כואב? יש לציין שאני בן 20 בריא ועוסק בספורט הטרקטורונים ואופנועים.

שלום רב שאלותיך יש להפנות לרופא המנתח אשר מכיר את הממצאים התוך ניתוחיים ויכול להסביר לך על פי הממצאים בניתוח ובדיקה פיסיקלית שלך מה הם המגבלות ומהם המלצותיו בעתיד בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים