טאץ' טנס - כאבים ברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

31/08/2012 | 11:12 | מאת: אסף

שלום, אבי בן 70 סובל מכאבי ברכיים בזמן הליכה. האם מכשיר ה - טאץ' טנס יכול להקל בכאבים אלו? אני מדגיש שרק בזמן הליכה כואבות לו הברכים ולא שיושב. כך שהאם שימוש יומיומי בבית במכשיר (כאשר אין לו כאבי ברכיים) ישפיע כאשר הוא הולך וכן יש לו כאבי ברכיים? מודה לך על העזרה.

שלום רב רצוי לברר ממה נובעים כאבי הברכיים שלך, עקב כך רצוי לפנות ליעוץ רפואי , מכשיר ה TENS יכול לעזור בכאבים באופן כללי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים