כאבים בירך ומפסעה בצד שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

29/08/2012 | 11:58 | מאת: חוה בן הרי

דר. נכבר לפני שנתיים הוחלף לי פרק הירך בעקבות נפילה לפני כחודיים התחילו כאבים בירך ובמסעה לאחר טיול קשה שום טיפול לא עזר קשה לי לתפקד להתלבש ללכת לעלות לרדת ובצילומי רנטגן לא רואים דבר חריג מה דעתך בכל מקרה אני אגיע אליך כך זה נראה לי

שלום רב יש צורך לשלול כאב מוקרן כגון כאב מהגב, או כאב הנוסע ממפרק הירך עצמו, בבדיקה ניתן להתרשם , על פי ממצאי הבדיקה ניתן לתכנן את הטיפול ובדיקות נוספות באם יש צורך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים