כאב קל בברך שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

13/08/2012 | 19:12 | מאת: נתן נוחלי

שלום דוקטור. אני מרגיש כאבים קלים בברך שמאל כשאני מנסה ליישר אותה. בפעילות גופני כמו ריצה ארוכה, הליכה, עלייה במדרגות זה לא כואב ואני לא מרגיש כלום. רק כשאני ממש מנסה ליישר את ברך שמאל ונעול אותה אני מרגיש את הכאבים. למשל אם אני מתכופף ונועל את הברך בכיפןף. כשאני קם אני צריך ללכת צעד או שניים כדי "לשחרר" את הרגל ואז לא כואב. אני מרגיש את הכאבים גם אם אני לוחץ קצת מעל הברך...ז"א יש שם איזו נקודה רגישה שגם אם אני בישיבה ולוחץ שמה אני מריגש כאבים. חשוב לציין כי אלו כאבי שאני מרגיש כבר זמן....אך רק בניסיון ליישר את הרגל.ולא בשום פעולה אחרת. אני עובד בעבודה פיזית אם זה משנה.... האם אתה יכול להעריך אם זה רק שריר תפוס מעבודה מאומצת או פעולה לא נכונה? או שמא גורם אחר? הרי הכאב הוא מורגש רק בפעולה מסוימת ולא תמידי.

שלום רב עליך לפנות ליעוץ אורטופדי, אבחנה והמלצות לטיפול ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים