תוצאות סריקה בתהודה מגנטית של ברך שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

05/08/2012 | 19:16 | מאת: מנדל ,י

ד"ר נכבד בסיכום הבדיקה נכתב 1,הודגמו סימני דגנרציה מוקואידלית של המינסקוס המדיאלי וקרע של הקרן האחורית של המניסקוס באיזור השורש 2,סימני כונדרומליציה פטלה אבקש לדעת מה הפרוש, והאם הקרע יכול להתחות ללא התערבות כרוגית, אני פונה אליך כי נקבע לי טור לרופא מומחה רק בחודש הבא וכואב לי מאד הודה לך מאד על תשובתך

שלום רב אבחנה והמלצות לטיפול ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה בברכה לפי הממצאים ישנו קרע במניסקוס ופגיעה בסחוס הפיקה (כונדרומלציה), החלטה לגבי טיפול תלויה מאוד בבדיקה הרפואית והתרשמות הרופא מההיסטוריה הרפואית והצילומים בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים