כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

05/08/2012 | 09:14 | מאת: יפעת

בס"ד שלום וברכה, אני בת 25 וסובלת כבר הרבה זמן מכאבי ברכיים. הלכתי לאורטופד והוא אמר שהמבנה האוטונומי של הברכיים קצת עקום ולכן הכאבים. נתן לי ללכת לפיזותרפיה אך אני לא עושה את התרגילים. אני מרגישה שכשאני ישנה פחות ועייפה אז הכאבים פתאום צצים. כבר שלושה ימים יש לי כאב בברך ימין ולא עשיתי מאמץ מיוחד. בד"כ הכאבים עוברים לאחר שינה טובה אבל במקרה הזה זה ממש לא עובר. חוץ מפיזותרפיה, האם יש עוד דרך לטפל בזה? תודה

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להבין מה האבחנה אי לכך קצרה ידי מלעזור לך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים