קרע במניסקוס המדיאלי

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

25/06/2012 | 17:08 | מאת: שי

שלום. אני בן 20 ועברתי בדיקת MRI. בבדיקה הובחן לי קרע במניסקוס המדיאלי... בנוסף יש לי תור לניתוח ארתוסקופיה. ברצוני לדעת כמה זמן עורך הניתוח,כמה זמן החלמה כל פרט חשוב שאצטרך לדעת... תודה מראש, שי.

שלום רב המלצות רפואיות ניתנות בהתייחס לבדיקה פיסיקלית והיסטוריה רפואית, מומלצת שיחה עם הרופא המתח בכדי לדון בכל היבטי הניתוח , החל ממצאי הבדיקה הפיסיקלית, אינדיקציה לביצוע הניתוח , ומה ניתן לצפות לאחר הניתוח, מכיוון שהוא מכיר את ממצאי הבדיקה הפיסיקלית וצילומי ההדמיה יוכל לכוון אותך בשלבים השונים לכל רופא מנתח הפרוטוקול שלו, בהתאם כמובן לממצאי הניתוח אי לכך המלצתי היא להישמע לרופא המנתח ולהתייעץ איתו בכול בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים