כאבים בירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

14/06/2012 | 21:27 | מאת: גיתית

שלום,מזה כחדשיים יש לי כאבים בירך ימיו.בהתחלה זה הציק לי יותר ששיניתי תנוחה.עכשיו זה כואב כל הזמן יותר בהליכה או כשאני שוכבת על הצד ימין. בישיבה לא כואב בכלל.אני מאד מודאגת מה עלי לעשות? אודה לר על תשובתך המהירה.

שלום רב כאבים באזור מפרק הירך יכולים , להיות כאבים מוקרנים מהגב, יכולים הם להיות עקב בעיה במפרקי הירך עצמם(כגון שחיקה,קרע בלברום, תסמונת תפס FAI ) ויכולים להיות סיבות רבות אחרות כדוגמת בקע מפשעתי או פמורלי, דלקות שונות בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים