כאבים בירך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

07/06/2012 | 13:15 | מאת: זאב

חזרתי מטיול שבו הלכתי הרבה, ולפתע תקף אותי כאב בירך.הכאב הוא חזק רק בזמן הליכה. בעת ישיבה או שכיבה איני מרגיש כאב. עשיתי צילום רנטגן והאורטופד טוען שזה עקב דלקת בגיד שעוטף את הירך, והמליץ על מנוחה ומריחת משחה. אני מודאג, כמה זמן זה עלול להמשך. אנא תשובתך.

שלום רב כאבים בירך יכולים לנבוע מסיבות רבות מאוד, החל מכאב מוקרן מהגב, גירוי דלקתי בסטרוקטורות של הירך כגון טרוכנטריק בורסיטיס, שינויים שחיקתיים של מפרק הירך ועוד סיבות רבות מאוד באם מדובר בדלקת מקומית זה אמור להיות מוקל כעבור מספר ימים בודדים בברכה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

04/07/2012 | 09:14 | מאת: זאב

בהמשך לתשובתך, עדיין אני סובל מכאבים למעלה מחודש למרות טיפולים אלטרנטיבים. האם זריקה יכולה לעזור,ומהו הסיכון. בתודה.

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים