כאבים חזקים בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

04/06/2012 | 21:53 | מאת: קרן שלמייב

שלום רב! לפני כחודשיים נפלתי על הברך. הכאבים שנוצרו עקב הנפילה היו חזקים מאוד והתפנתי לבית חולים נהריה. שם רופא אורטופד בדק אותי וגם נעשה לי צילום ונאמר לי שאין לי כלום והכל בסדר. חזרתי הבייתה אבל הרגשתי שמשהו לא כשורה. שמתי לב שאני מתכופפת לחצי ישיבה כלומר ישיבה שבה הישבן כמעט נוגע ברצפה יש כאב מאוד מאוד חזק וחד בברך. עכשיו הכאב החל להופיע לעיתים תכופות יותר עד כדי כך שהשבוע לא יכולתי לדרוך על הרגל כשבאתי לקום בלילה.להסתובב לצד במיטה. אני מרגישה את הכאב הזה במצבים מסויימים וכשאני מזיזה את הרגל, מיישרת אותה, מתכופפת. הכאב לעיתים סביל ובמקרים מסויימים חד ובלתי נסבל. אודה לתשובתך

שלום רב עליך לפנות ליעוץ אורטופדי כאבי ברכיים יכולים להיגרם מסיבות רבות, בגילאים צעירים יותר שכיח יותר תגובות דלקתיות וקרעים במניסקוס, בגילאים מבוגרים יותר שכיח יותר שחיקה של הברך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים