קיבוע ברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

03/06/2012 | 20:23 | מאת: חנן

ד"ר שלום רב: אני אחרי שתי החלפות ברך ,ב2007 החלפה ראשונה ,ולאחר כשנה ושמונה חודשים באוגוסט 2009 עברתי רוויזיה ,נכון להיום סובל מכאבים ומועמד לקיבוע בברך ,שאלתי האם קיבוע פנימי עם מוט עדיף או שיטת איליזרוב מה עדיף ומה הם אחוזי הצלחה בשתי השיטות ,נקודה חשובה היא שאין זיהום ,רק חוסר העצם בגלל הרוויזיה. בתודה חנן.

04/06/2012 | 21:20 | מאת: משה

בן כמה אתה? גם אני התמודדתי עם סיפור דומה לפני שנה בסוף ניצלתי באמצעות ניתוח רויזיה נוסף עם השתלת עצם וכיום מתפקד היטב.

04/06/2012 | 21:36 | מאת: חנן

שלום רב: ראשית ,שאלתי מופנת לד"ר בנדר ,ואני מקווה שיחזור אלי,לשאלתך אני בן 58 וההמלצה שקיבלתי היא שיטת איליזרוב היות וישנם פחות גופים זרים בגוף וזאת למרות אי הנוחות. ולכן אני מבקש את דעתו בנושא. חנן

שלום רב החלטות לגבי שיטת טיפול ניתוחי ניתנות לאחר בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה, נראה לי שלרופא המנתח שלך הכלים לענות לך על שאלותיך, המלצתי היא לפנות לרופא המנתח שמכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך, את בדיקות ההדמיה ובדק אותך בדיקה פיסיקלית בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים