כאבים בברכיים רק במהלך ריצה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

21/05/2012 | 22:08 | מאת: נעה

שלום רב, בת 46, אני רצה כבר כמה חודשים. עד לא מזמן רצתי עד 5 קילומטרים, בתקופה האחרונה הגדלתי את המרחק ל8-9 קילומטרים, אלא שמאז שרצתי יותר מ 5 קילומטרים החלו לי כאבי ברכייים עמומים. חשוב לי לציין שכאבי הברכיים מופיעים רק במהלך הריצה(על הכביש) ואין לי כאבים בהליכה או בטיפוס במדרגות. גם כשחזרתי למסלול הקצר והורדתי את מהירות הריצה הכאבים לא נעלמו. אודה לתשובתך...

שלום רב עליך לפנות ליעוץ רפואי, לאורטופד, אבחנה והמלצות לטיפול ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה, בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

06/01/2013 | 10:35 | מאת: רן

הי נעה, יש לי בדיוק אותה תופעה כמו שהסברת. עדיין לא הייתי אצל אורטופד. מותר לשאול מה האורטופד המליץ לך? תודה

06/01/2013 | 10:35 | מאת: רן

הי נעה, יש לי בדיוק אותה תופעה כמו שהסברת. עדיין לא הייתי אצל אורטופד. מותר לשאול מה האורטופד המליץ לך? תודה

06/01/2013 | 10:52 | מאת: נעה

היי רן, תלך לפזיותרפיסט טוב, אחרי סדרת תרגילים שעשיתי באופן קבוע לחיזוק השירים הצידיים(אלה שעולים מהברך לירך) אני מרגישה טוב יותר. כבר רצה מעל 30 קמ בשבוע. לפחות 10 קמ בכל ריצה. ולא להפסיק לרוץ... אם כואב מפחיתים מרחק ומהירות, בהצלחה

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים