חשד לקרע במיניסקוס

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

09/05/2012 | 20:07 | מאת: שרונה

שלום, בעקבות נפיחות וכאבים בברך אבחנו אצלי דלקת עם חשד לקרע במיניסקוס. רשמו לי ארקוקסיה ויש לי תור למרפאת ברכיים ב-20.5 שאלתי: רופא אחד אמר שחשוב שאשתמש בקביים, כי עצם הדריכה על הרגל מחמירה את המצב. השני אמר שזה לא כך, כי אם יש נזק למיניסקוס הוא כבר נעשה ושום דבר לא משנה אשמח אם תוכל לייעץ לי מה לעשות. אני מעדיפה שלא להשתמש בקביים אם לא חייבים, הם מאוד מגבילים, וכמובן מעדיפה להיות ניידת ולא לשבת בבית כל היום, אבל לא הייתי רוצה לגרום לעצמי נזק תודה רבה, שרונה

שלום רב המלצות לטיפול רפואי ניתנות על סמך ממצאי הבדיקה הרפואית ועיון בבדיקות ההדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים