בירכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

09/05/2012 | 19:41 | מאת: שי

שלום רב, אני בת 35 ולפני מס' ימים החלו כאבי בברכיים כאשר אני יורדת / עולה במדרגות, כאשר אני מכופפת את הרגליים אני שומעת בברכיים רעש כאילו שמרסקים קליפת ביצה. האם לדעתך מצביע על בעיה חמורה?

שלום רב בגילך וללא היסטוריה קודמת של כאבי ברכיים או פציעות בברך, סביר להניח שמדובר בגירוי דלקתי מקומי , ניתן לפנות ליעוץ רפואי בכדי לאושש את האבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים