שאלה בנוגע לעליה במדרגות.

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

30/04/2012 | 23:03 | מאת: לירן

שלום ד"ר, אני בן 17 ואני מאוד מעוניין לחזק את הרגליים שלי. אני גר בקומה 6 ואני בדרך כלל תמיד עולה במדרגות, עכשיו רציתי לחזק את הרגליים שלי מאוד ואמרתי לעצמי אולי אני אקח משקולת, אכניס לתיק ואעלה ברגל מספר פעמים בתור "אימון" לרגליים. עכשיו אני עולה את המדרגות בדילוג מדרגה אחת, ככה אני מרגיש את האפקט ואת המאמץ יותר טוב, עכשיו מה שאני רוצה לשאול זה האם זה פוגע איכשהו בברכיים? בכל מקרה תודה רבה ד"ר.

ד"ר בנימין בנדר עליך לפנות ליועץ רפואי, על פי ממצאי הבדיקה ניתן יהיה לכוון את הטיפול בברכה ד"ר בנימין בנדר

07/05/2012 | 01:19 | מאת: לירן

אין לי שום בעיה רפואית, אני אדם בריא שפשוט רוצה לחזק את שרירי הרגליים שלו ולהגדיל אותם. אני חייב לפנות ליועץ רפואי? אסור לי לעשות את זה? בכל מקרה תודה רבה.

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים