כאבים חזקים במפרק הירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

21/04/2012 | 20:46 | מאת: אלי

שלום, אני בן 70 בריא בדרך כלל ועושה הרבה ספורט ( הליכה טניס), וכבר שבוע וחצי סובל מכאבים חזקים מאוד באזור מפרק הירך השמאלי. קיבלתי טיפול באטופן 500 ומשככי כאבים מסוג טרמדקס מאורתופד ואני לא מרגיש שיפור, הכאבים נשארים באותה עוצמה. באחד הערבים מרוב כאב הלכתי לבית חולים ששם עשו לי צילום שיצא תקין, והרופא המליץ לי לעשות מיפוי עצמות. רק בעוד שבוע וחצי יש לי מיפוי עצמות אבל אני חסר אונים, הכאבים לא פוסקים! איני יודע מה זה יכול להיות? ומה יכול לעזור לי? ומה ניתן לגלות באצמעות המיפוי? אשמח לקבל תשובה, אלי.

שלום רב כאבים בירך יכולים לנבוע מסיבות רבות מאוד, החל מכאב מוקרן מהגב, גירוי דלקתי בסטרוקטורות של הירך כגון טרוכנטריק בורסיטיס(כאבים בצד החיצוני של הירך), שינויים שחיקתיים של מפרק הירך ועוד סיבות רבות מאוד סיבה שכיחה לכאבים באספקט המדיאלי(הפנימי) של הירך בייחוד אצל ספורטאים היא דלקת בגידים אדדוקטורים ADDUCTOR TENDINITIS לשם אבחון יש צורך בהיסטוריה רפואית ,בדיקה והתרשמות וצילומים בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים