כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

12/04/2012 | 01:13 | מאת: אייל

שלום רב בשנת 2009 נפצעתי בשירות הצבאי בברך ובקרסול סבלתי כאבים חזקים בברך שמאל עם נפיחות שבאה והולכת טופלתי ע"י מקבעה לברך פזיוטרפיה טייפ גלי חום וכדו שום דבר לא עזר הופנתי לאחר mri להתייעצות עם מנתח ברך לאחר התייעצות הוחלט לעשות אורטוסקופיה ולראות מה קורה כי לא היה ממצא מיוחד שמצביע על הכאב וממה נובע מים בברך שהולך וחוזר הבדיקה נעשה ולא נמצא משהו מיוחד חוץ מנוזל ודלקת לאחר תקופה של חודשיים הכאביים חזרו כולל הנוזל טופךתי ע"י זריקות ומאז אני סובל מכאבים בברך חוסר יציבות קושי בכיפוף ירידה ועליית מדרגות בליווי של כאב עם רעידות פניתי לרופא המטפל ולדעתו אין משהו מיוחד לעשות האם יש לזה פיתרון ?

שלום רב אבחנה והמלצות לטיפול ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה, על פי מה שמסרתה בלבד אין אפשרות להגיע לאבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים