כאבים מאחורי הברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

26/02/2012 | 12:12 | מאת: משה

שלום מזה כחודשיים בננו בן ה-5.5 סובל בעיקר בבוקר מכאבים מאחורי הברך. כתוצאה מכך כואב לו מאוד בזמן הליכה ואז הוא הולך עם ברכיים מכופפות.יש לציין כי לאחר מכן במהלך היום לפעמים כנראה שזה עובר לו כיוון שהוא הולך ומתפקד רגיל.בבדיקות דם שנעשו לו לא נמצאה דלקת וכן גם צילום הברך נמצא תקין. נשמח אם תוכל לתת לנו כיוון בדיקות אחר שאפשר לעשות בכדי למצוא את הבעיה? תודה מראש

שלום רב הכיוון הוא בדיקה אורטופדית אני נוהג להתרשם מההיסטוריה הרפואית, הבדיקה הפיסיקלית , ומעדיף בעצמי לפענח את הצילומים בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים