הגבלות בברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

24/02/2012 | 22:23 | מאת: עופר ב"ש

שלום ד"ר בן 35 ברקע מחלה ראומטית ניבדקתי ע"י אורתופיד בכיר במפרקי הברכיים והתוצאה הייתה כיפוף 85 מעלות דו צדדי חסר יישור 5 - מעלות דו צדדי. 1: האם הבדיקה מעידה על הגבלה חמורה וקשה? 2:האם מגיע לי אחוזי נכות לפי תוצאות הבדיקה וכמה?תודה..עופר.

שלום רב טווחי תנועה תקינים של הברך הם יישור 0 , כיפוף 120-130 אחוזי נכות נקבעים לאחר קבלת היסטוריה רפואית מדויקת, בדיקה , עיון בבדיקות ההדמיה , ועיון בסעיפים הרלוונטיים השונים בברכה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il http://www.facebook.com/dr.benderbenjamin

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים