כאבי ברכיים לאחר משחק טניס

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

10/01/2012 | 14:56 | מאת: יוסי

שלום , שמי יוסי אני בין 46 גובה 179 שוקל 86 ק"ג , אני משחק טניס מעל ל 30 שנים (כשלוש פעמים בשבוע על מגרשי חימר - חי באירופה בשלוש שנים האחרונות ) בחודשיים האחרונים לאחר מספר שעות (כ 5-6 שעות )מסייום המשחק אני חש כאב בחלק הפנימי של ברך ימין (גם כאשר אני נוגע בנקודה מסויימת .- עלייה ממצב כריעה לעמידה ממש כואב )לא חש בכאבים כלל תוך כדי משחק הטניס . הציין גם כי אני משתמש במידרסים מיוחדים מכוון שיש לי כף רגל גישרית (ההפך מפלטפוס)ובעבר סבלתי מכאבים בעקב ימין . האם הכאבים שאני חש עכשיו קשורים , לרצועות ,מיניסקוס ,דלקת , מה אתה מציע לי לעשות ? תודה יוסי

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה חד משמעית יש צורך בבדיקה ואבחון אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים