פענוח תוצאות אולטראסאונד ירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

04/01/2012 | 10:49 | מאת: דידי

מזה כחצי שנה סובלת כאבים בירך שנחשדו ע"י האורטופד כדלקת בבורסה הטרכינאלית. בבדיקת אולטראסונד שערכתי מצאו משהו אחרקדמי לראש הירך השמאלי ולסינוביום הודגם תהליך ציסטי מולטילוקולרי בקוטר כ- 3.5 ס"מ ללא זרימות דם פתולוגיות באזור. באבחנה מבדלת תהליך ציסטי משכבת שרירים/ גידים או שהתהליך נובע מהקפסולה הסינוביאלית. .והופניתי לבירור אמ אר איי. מה זה יכול להיות?

שלום רב לא ניתן להגיע לאבחנה על סמך מה שכתבתה בלבד יש צורך להשלים את הבירור ולפנות ליעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים