אחרי אורטוסקופיה בברך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

15/12/2011 | 16:05 | מאת: מוטי

ד"ר בנדר שלום אני סובל מזה כשנתיים וחצי מכאבים בחלק האחורי של הברך לפני כ-9 חודשים עברתי אורטוסקופיה לביצוע הטריה של קרע בקרן אחורית מיניסקוס מידיאלי וקרע ניווני קטן של מיניסקוס לטרלי. אך דבר לא השתנה, עברתי פיזוטרפיה ואף זריקות לאזור הכאב ושום דבר לא עזר. ביצעתי שוב בדיקת MRI ומה שרשום בבדיקה הראשונה רשום בשניה אך הקרע יותר בולט.מה אפשר לעשות פרט לניתוח נוסף, על מנת למנוע או למזער את הכאב הבלתי נסבל בחיי היומיום ?

שלום רב עליך לפנות ליעוץ אורטופדי, נראה לנכון להמליץ על הרופא המנתח אשר מכיר את הברך שלך ויכול להנחות אותך הלאה בטיפול בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים