כאב בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

08/12/2011 | 10:44 | מאת: שאלה

אני בן 45 וסובל מכאבים מאד חזקים בברך שמאל עשיתי צילום והיתי מאוד רוצה לדעת מהם הממצאים של הצילום: הודגם עיבוי קרסטקס באספקט של מטפיזיס של טיביה שמאלית, חדש לאזור לוצנטי מרכזי בתוך נגע. באבחנה מבדלת מצא: osteoid xsteoma או עיבוי קורטיקלי.מה זה אומר? תודה

שלום רב פענוח בדיקות הדמיה נעשה לאחר עיון בבדיקות ההדמיה ובהתאם לממצאים הפיסיקליים וההיסטוריה הרפואית , אי לכך יש לפנות ליעוץ אורטפדי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים