החלפת פרק ירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

19/11/2011 | 10:52 | מאת: איציק

לאבי הוחלף מפרק ירך שמאל באוקטובר 2007. לאחרונה סובל מכאב. במכתב כתוב שהפרק שהוחלף הינו מתוצרת חברת depuy והמשתל הינו biolox delta articul/eze ceranic femoral head וכן biolox delta ceramax אני יודע שהיו בעיות עם מפרק מסוג asr של אותה חברה. האם המפרק אצל אבי הינו מהסוג המסוכן (asr)או מסוג אחר נטות בעיות? אודה תשובתך

שלום רב לפי מה שכתבת מדובר בראש קרמי(BIOLOX) , ראש קרמי יכול לשמש משתלים שונים ניתן לשאול את המנתח של אביך אם מדובר במשתל מסוג ASR , מה עוד שניתן לראות זאת בדו"ח ניתוח יש הנחיות מסוימות לגבי ASR , הכוללת ביניהם בדיקות דם וניתוחי רויזיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים