בעיות ברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

14/11/2011 | 22:17 | מאת: ג'ינט

בתי בת ה -15 סובלת מבעיות ברכיים כול כמה זמן הרגל שלה מסתובבת ויש לה הרבה כאבים עכשיו אחרי צילום אומרים לי שזה מלידה שני הרגליים יש לה אותו בעייה שהראש של הפיקה יותר מידיי קטן אמרו לי לעשות לה ניתוח רציתי גם חות דעת ממך אשמח עם תענה לי תודה ג'ינט .

שלום רב מה האבחנה של ביתך ואיזה ניתוח מתכננים? בברכה ד"ר בנימין בנדר

16/11/2011 | 15:03 | מאת: ג'ינט

אבחנה : מתהלכת ללא צליעה . ברך ימין ושמאל - טווח מלא . חללא נוזל , נפיחות סופרה פטלארית קלה מים רגישות בסדק מדיאלי דו''צ רגישות על קרן אחורית של מניסקוס מדיאלי ימין יותר משמל מבחן SQUAT חיובי לימין מבחן אפרהנציה חיובי לפריקת פיקה דו''צ . אבחנה ; OBSERVATION- PATIENT UNDER OBSERVATION SUS. RT PATELLAR DISLOCATION. KNEE SYMPTOMS BIL . ניתוח : ניתוח שחזור MPFL ברך ימיני

שלום רב לפי מה שכתבת האבחנה היא פריקת פיקה והניתוח הוא שחזור רצועה המקשרת את הפיקה לירך למנוע את פריקתה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים