כאבים בברך שמקרינים לשאר הרגל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

19/10/2011 | 08:51 | מאת: מיכל

לפני כ8 שנים עברתי ניתוח לתיקון קרע בברך שמאל. ACL. הניתוח עבר בהצלחה. לפעמים יש לי כאבים בברך בעונות מעבר אבל זה עובר. לפני כשבועים התחילו לי כאבים דומים בברך אבל הם לא עברו והם התפתחו לכאבים חדים מאוד בכל הרגל, החל מאיזשהי נקודה בכף הרגל ועד לחלק העליון של הירך (בצד הפנימי של הרגל). הכאבים מאוד חזקים ומגבילים עלי תנועה ושינה. אני כבר לא בקשר עם אותו מנתח שטיפל בי. לחכות שיעבור? ללכת לרופא לקבל הפנייה לאורתופד?

שלום רב יש צורך בבדיקה אורטופדית , ועל פי זה לתכנן בירור וטיפול בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים