כאב בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

05/01/2011 | 12:55 | מאת: ענבר

שלום, אני בת 32, בהריון חודש תשיעי. מזה כשלושה שבועות אני סובלת, לראשונה בחיי, בכאבים עזים בברך שמאל. לא הייתה שום נפילה או חבלה. הכאבים הופכים לבלתי נסבלים כמעט בעמידה של מעבר לכמה שניות. בתנועה או במנוחה מוחלטת (שכיבה), יש הקלה. הכאב הוא מאד נקודתי בחלק הפנימי של הברך. יש לציין שאני לוקה ב-Osteogenesis Imperfecta בדרגתה הקלה, אך כאמור, מעולם לא סבלתי מברכיים ולא שברתי את עצמות הברך. מה זה יכול להיות? מה כדאי לעשות? תודה

שלום רב אני מראש מסייג את תשובתי מכיוון שיש צורך בקבלת היסטוריה רפואית מדויקת כוללת, ובבדיקה מדוקדקת לפני מתן חוות דעת כאבים מסוג זה יכולים להיות תוגבה דלקתית (לא זיהום) בסטרוקטורות של הברך ניתן לשאול את הגניקולוג המטפל אם את יכולה להשתמש במשחה הומאפטית כגון טראומיל בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים