ארטרוסקופיה של הירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

21/09/2011 | 12:41 | מאת: שרון

שלום לפני כ 9 חודשים נפלתי ברחוב ומאז אני סובלת מכאבים עזים באיזור המפשעה שממש פוגעים לי בשגרת החיים כולל בתחום העבודה שלי. ככל שעבר הזמן עשו לי יותר ויותר בדיקות כולל MRI והגיעו למסקנה שאני צריכה לעבור ארטרוסקופיה של הירך. רציתי לשאול אם יש רופא מומלץ לביצוע הפרוצדורה הזו. תודה רבה מראש :)

שלום רב מה האבחנה שבעטיה את צריכה לעבור את הארטורסקופיה?\ בברכה ד"ר בנימין בנדר

25/09/2011 | 12:44 | מאת: שרון

לפי הפענוח של ה MRI- היה רשום שם "חשד לקרע מסוג "ידית דלי" בלברום" אבל אני כמובן לא יודעת אם זה וודאי כי אני לא מבינה בזה... תודה מראש על התשובה, שרון

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים