טרוכנטריק בורסיטיס

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

20/09/2011 | 09:11 | מאת: אמיר

האם דלקת שכזאת יכולה לגרום לתחושה של כובד ברגל , תחושה של " העלמות הרגל " מעבר לתופעה של כאבים חזקים ?

שלום רב אני מראש מסייג את תשובתי מכיוון שיש צורך בקבלת היסטוריה רפואית מדויקת כוללת, בבדיקה מדוקדקת, ועיון בבדיקות ההדמיה לשם קביעת האבחנה המדויקת לפני מתן חוות דעת והמלצות לטיפול/המשך בירור דלקת של סטרוקטורה שנקרית בורסה-שתפקידה הוא להחליק את תנועות הירך, הטיפול הינו נוגדי דלקת כאבי גב תחתון יכולים להקרין למפשעות, לעכוז, ויכולים הם לגרום לחסר תחושה או ירידה בתחושה מסביבי לאגן או הרגליים, ותחושת כובד ברגל יכול להיות ומקור הבעיה הוא מהגב, אך הבירור נעשה כאמור לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה ועיון בבדיקות ובבדיקות ההדמיה השונות בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים