דלקת בברך ומתן סלקוקס

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

18/09/2011 | 08:42 | מאת: מיטל

שלום רב, אני בת 40, לפני כשנה החל כאב עמום בברך ימין. הוא השתפר קצת ואחרי מאמץ חזר בעוצמה מוגברת. האורתופד שבדק אותי קבע כי זו דלקת ונתן לי סלקוקס 200 פעמיים ביום. אני עומדת לסיים 10 ימים של טיפול, ונראה כי אין שיפור. האם לקחת עוד 10 ימים או שמא עליי לשנות תרופה ? תודה רבה, מיטל.

18/09/2011 | 19:07 | מאת: מיטל

שלום רב אם טיפול מסוים אינו עוזר אני לא רואה סיבה להמשיך אותו , ישנם תרופות נוגדות דלקת שלעיתים עוזרות בחולה מסוים ובחולה אחר פחות, אך חשוב למצוא מה הגורם לדלקת כמו כן בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים