תת פריקת פיקה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

13/09/2011 | 18:14 | מאת: קורל

יש לי כאבים רעשים ותזוזות בברך בעיקר בכיפוף ויישור ברך. בעליה וירידה במדרגות הרגל מתקפלת כנראה שיש לי תת פריקה של הפיקה בזמן זה. כיצד אפשר לדעת אם היתה תת פריקה? בצילומי סיטי ומיפוי ספקט אפשר לדעת? או שצריך לעשות גם צילום רנטגן רגיל? מה הפתרון לבעיה? תודה

שלום רב על פי מה שכתבתה אין אפשרות לדעת האם באמת מדובר בתת פריקה של הפיקה יש צורך בבדיקה אורתופדית וקבלת היסטוריה רפואית לשם תכנון המשך בירור ואבחון מתאים בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים