תוצאות מיפוי

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

12/07/2011 | 14:03 | מאת: zion

שלום לכם במשך שבועיים סובל מכאבים בירך באגן ובמפרק הירך מתקשה בהליכה צילום רנטגן ואולטראסאונד-תקינים טיפול במשך שבוע ברקוקסיה ושבוע באטופן 600 הכאבים עדיין ממשיכים. בשבוע האחרון-טיפול ב קסיפו 8 חלה הטבה קלה. היום קיבלתי תוצאות של מיפוי עצמות-מבקש תשובה ראשונית כדי לדעת מה מידת הדחיפות עד שאצליח לקבל תור לאורטופד. להלן התוצאות:המיפוי מדגים: -קליטת יתר דיפוזית במפרק הירך מימין,אין לשלול ארטריטיס/סינוביטיס. -מוקדי קליטת יתר באספקט קידמי של ראש ההומרוס משמאל(ENTHESOPATHY?) ואספקט תחתון של עצם הפיקה מימין(?TENDINITIS ) -מוקד באזור גשר האף אשר טיבו אינו ברור ודורש קורלציה רנטגנית. אין לראות ממצא גרמי חריג בשאר חלקי הסריקה. מודגמות שתי כליות במנח רגיל. אבקש את התייחסותכם בתודה ובברכה

שלום רב אני מראש מסייג את תשובתי מכיוון שיש צורך בקבלת היסטוריה רפואית מדויקת כוללת, בבדיקה מדוקדקת, ועיון בבדיקות ההדמיה לשם קביעת האבחנה המדויקת לפני מתן חוות דעת והמלצות לטיפול/המשך בירור אני חושב שזה יהיה לא נכון לתת חוות דעת בלא בדיקה. תוצאת בדיקת הדמיה ללא קבלת היסטוריה רפואית מדוקדקת ובדיקה מדוקדקת אין ביכולתה לתת תמונה שלימה ומהימנה. הערכה/חוות דעת רפואית של מצב מסוים כגון מצבך והמלצות לטיפול נעשה לאחר קבלת היסטוריה מדוקדקת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים