שחיקת סחוסים לאשה בת 58

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

15/12/2010 | 18:21 | מאת: יוני

שלום, אמי סובלת משחיקת סחוסים ומטופלת באפוס כשנה , היו תקופות שהרגישה טוב יותר והשרירים שלה ברגליים אכן התחזקו, אך לאחרונה יש לה שוב כאבים , היא גם סובלת מדיכאון קל, איך לדעתך ניתן לעזור לה תודה יוני

שלום רב שחיקת מפרקים, הינה מחלה אשר משפיעה על חייהם ועל איכות חייהם של אנשים רבים ברחבי העולם, יש למצות את מגוון הטיפולים השמרניים(הלא ניתוחיים) , אשר כוללים בין השאר טיפול תרופתי פומי ,הזרקות לתוך המפרק, ושימוש בעזרים כגון מגן, מקל הליכה. אפוסטרפיה נכלל בטיפולים השמרניים. לעיתים איכות החיים אינה טובה דייה –אין מספיק שיפור בכאבים ובתפקוד המפרק ואז צריך לשקול את הטיפול הניתוחי. שחיקה של מפרקים יכולה להתקדם לשחיקה מוחלטת למרות הטיפול השמרני הלינק הינו מאמר מפרי עיטי המתמצת את הטיפול בשחיקה של מפרק הברך http://arthrease.co.il/images/upimg/1452010000122627.pdf יש צורך בצילום עדכני בעמידה להעריך את מידת השחיקה ,יש צורך בבדיקה של אימך בכדי לתכנן את המשך הטיפול בברכה ד"ר בנדר בנימין

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים