קרע מלא במדור הפנימי של הברך כולל MCL, קרע יש ב MM

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

08/11/2016 | 12:33 | מאת: מיכל כהן

שלום רב, לאימי בת 78 בברך ימין, במדור הפנימי של הברך, כולל MCL, קרע מלא בתוכו, קרע יש ב MM. מה הן האופציות הטיפוליות העומדות בפניה, והאם עד להשלמת הטיפול היא יכולה לבצע הליכות ספורטיביות? בתודה מראש

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה בדיקות הדמיה ופיענוחים כאלה או אחרים יש לשפוט בהתאם להיסטוריה הרפואית והממצאים הפיסיקליים אופציות טיפול הן בהתאם לממצאים הפיסיקליים בבדדיקה והממצאים ההדמייתיים בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים