Acl

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

07/11/2016 | 00:32 | מאת: יחזקאל

בן 45. עוסק בגודו כתחביב. הופתעתי היום לקבל אבחנה של קרע מלא ב acl. זה מאוד לא הסתדר לי שכל הברך יחסית יציבה והסימפטומים בעיקר חוסר יציבות (עברתי בעבר קרע ושחזור acl בברך השנייה, כך שיש למה להשוות). 1. האם יש סיכוי שאוכל להמשיך בגודו כתחביב (אני נעזר בגנוטריין)? 2. האם יציבות הברך עשויה לרדת עם הזמן ? אני מעריך שהשרירים של הרגל מאוד חזקים מכיוון שהם חיפו שנים על הרגל הפגועה. תודה מראש.

שלום רב אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה המשך עיסוק בספורט תלוי הרבה בבדיקת הברך ויציבותה , פגיעות כגון אלה יכולות להביא לשחיקה של מפרק הברך כעבור שנים יציבות הברך תלויה בעומסים על הברך ובחוזק השרירים , כך שאם השרירים חזקים ויכולים לשאת את העומסים עליהם היציבות צריכה להישמר ניתן עוד להתעדכן בבלוג באתר www.DrBender.co.il ) בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים