כאבי ברכיים לאחר ניתוח ACL

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

25/08/2016 | 10:54 | מאת: alon

אני חייל בשירות קרבי לאחר ניתוח שיחזור ACL. (הניתוח התבצע כשהייתי אזרח לפני הגיוס.) כשבועיים לאחר הגיוס התחילו לי כאבים חזקים מאוד בברך ולאחר בדיקה של רופא מומחה בצבא ורופא פרטי גילו שהרצועות שלי בברך רופפות מאוד ולא מחזיקות לי את הברך כמו שצריך דבר שהוביל לחוסר בשיווי משקל בעת ירידה במדרגות,ריצה,הליכה מהירה. כתוצאה מחוסר שיווי המשקל קרו הרבה מקרים שנפלתי במדרגות ונגרמו לי חבלות גם בברך וגם בשאר הגוף. ישנם עוד בעיות בברך כגון אדמה פרפירית, רגישות סביב מסרק הברך ועוד. האם דבר זה יגרום לירידה בפרופיל מ72 ל64?

שלום רב סעיפים בצבא הם באחריות הרופאים הפעילים במגרת הצבאית , ונקבעים לדעתי לאחר בדיקה ןעיון בחומרים הרפואיים למיטב הבנתי , אך כל זאת רצוי להפנות לגורמים המטפלים בל בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים