מימצא צילום ברך שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

17/08/2016 | 11:30 | מאת: ציפי רוזנר

אני סובלת מכאבים ברגל מהברך ומטה מזה כשבוע, בצילום רנטגן מופיע אוסטאופורוזיס כללי,שינויים ניוונים קלים בעצמות ובמפרקים,בחלקו הפרוקסימאלי המדיאלי של הטיביה הודגם תהליך סקלרוטי עם גבול מטושטש בגודל כ- 0.6 X2.2 ס"מ טיבו של הממצא לא ברור,יכול להתאים לbond island האם יש מצב שיש גידול? הכאבים חזקים כל הזמן,התורים רחוקים לאורופד,יש מקום לדאגה?

שלום רב ממה שכתבת לט ניתן להגיע לאבחנה ברורה אבחנות באורטופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית ובדיקה ועיון בהדמיה אם צריך אם מדובר ב BONE ISLAND אזי שמדובר בממצא חסר משמעות מומלץ לפנות ליעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים