היי בקשר לכאבי בירכיים עקב ריצה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

05/08/2016 | 18:56 | מאת: יוסי

אהלן, אני בן 25 בריא בד"כ, לרוב הייתי מאוד ספורטיבי בחיי. לפני 10 חודשים רצתי חצי מרתון, עד אליו וכולל אותו סה"כ הרגליים שלי שרדו טוב. אחרי החצי מרתון נחתי שלושה שבועות וחזרתי לרוץ בהדרגה, אחרי ריצה של 14 קמ החלו לי כאבים בבירכיים בגיד הקדמי בשניהם. הייתי אצל אורטופד ופזיותרפיסט. שני אמרו לי שנראה שזה דלקת קלה, אני ממשיך לרוץ 15 קמ בשבוע בערך. אבל הכאב ממשיך, אני גם עושה את כל תרגילי היציבה שהביא לי הפזיותרפיסט. השאלה, האם כדאי לתת לרגליים מנוחה לגמרי ? או שזה בסדר להמשיך לרוץ? חוץ מכאב בברך אין לי דבר, הברך מתפקדת אין נעילות או דברים כאלה תודה רבה על הקריאה.

שלום רב ממה שכתבת לט ניתן להגיע לאבחנה ברורה אבחנות באורטופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית ובדיקה ועיון בהדמיה אם צריך בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים