נפיחות בצד הברך ומעליה וקושי רב בהליכה ועוד

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

10/07/2016 | 22:37 | מאת: ענת

שלום, לפני שבועיים התחילה נפיחות בצקתית בצד הברך השמאלית ומעליה. קושי רב בהליכה ובכיפוף. קיבלתי כדורי סלקוקס 200 מג ורנטגן לא הראה כלום. מה עושים איך ממשיכים כך? תודה

שלום רב יש לבצע בירור האם הנפיחות היא בברך או מחוץ לברף, בנוסף יש לברר מה הגורם לנפיחות – האם בעיות ראומטיות , האם דלקת כל שהי, או אחר כגון קרע של המניסקוס או שחיקת ברך או אחר , כל זאת ניתן לעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית ובדיקה צילומים אני לרוב מעדיף לפענח בעצמי כנן כן בנוסף בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים