חצי שנה אחרי ACL עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

13/04/2016 | 23:03 | מאת: gil

ני בטוח שאתה עסוק מאוד אבל רציתי לשמוע את חוות דעתך אם יתפנה לך זמן להגיב. לפני כחצי שנה עברתי ניתוח לשחזור ACL בעזרת פיקת הברך. אני מאוד חיזקתי אותה ואני מרגיש לא רע מבחינת כוח. הבעיה היא שאני עדיין סובל מנפיחות בברך שמגבילה בעיקר את ישור הברך אותו עלי "להרוויח" מחדש כל פעם. כתוצאה מכך אני מתקשה לעמוד בעיקר וזה גם מפריע מאוד ללכת. אני חושב שאני סובל מבוריטיס. אשמח אם תחווה דעתך ותמליץ לי על המשך טיפול. תודה מראש!

שלום רב אבחנות באורטופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית ובדיקה ועיון בהדמיה על פי מה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה , מומלץ מאוד להתיעץ עם הרופא המנתח שלך - מומלץ ביקורת רופא מנתח מכיוון שלו יש את המידע הרב ביותר על הניתוח שעברתה ועל תהליך ההחלמה הצפוי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים