תצאות MRI ברך ימין ..

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

21/02/2016 | 21:42 | מאת: כפיר

שלום בבקשה עזרתך בהבנה של תוצאות MRI: ממצאים: אין לראות בצקת מח עצם בעצמות שנסרקו . נוזל בכמות קטנה בחלל המפרק . תקינים ACL, PCL . תקינים MCL, LCL . גיד ארבע ראשי תקין . עיבוי קל וסיגנל גבוה בחלק פרוקסימלי של גיד פטלארי ,מתאים לטנדינוזיס . הרטינקולום תקין . מדור פטלו פמורלי : ללא עדות לכונדרומלציה . מניסקוס מדיאלי : תקין ללא עדות לקרע . מניסקוס לטרלי : תקין ,ללא עדות לקרע . סחוס מפרקי : תקין . עכירות קלה של שומן סופרה פטלארי בצד המדיאלי 250- 701 .) פוסה פופליטאלית :ללא עדות לציסטה ע"ש בייקר . קטגוריה 2

שלום רב פענוח בדיקות הידמיה נעשה בהתאם לממצאי הבדיקה וההיסטוריה הרפואית באופן גס מאוד טנדיניטיס –גירוי דלקתי של הגיד תוגבה דלקתית היא לא זיהום-כל " בעיה בגוף" יוצרת תגובה דלקתית אשר מטרתה לנסות ולתקן את "הבעיה" בתגובה הדלקתית מפרשים חומרים אשר גורמים לכאבים NSAIDS או שמם האחר תרופות לא סטרואידליות נוגדות דלקת , גם מדכאות את הכאב בנוסף לדלקת, תרופות אלה ניתנות ללקיחה לפרק זמן קצוב סטרואידים-תרופות נוגדות דלקת. זריקות סטרואידים משמשות להקלה זמנית בלבד של כאבים.ודלקת (דיפורספן,דפומדרול, הידרוקורטיזון) בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים