OA של מפרק הירך והברך.

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

04/01/2016 | 23:43 | מאת: שמואל

אני סובל מספר שנים אוסטיאוארטריטיס במפרקי הברכיים, ומזה כ 4 שנים גם במפרק הירך. בבעית הברכיים טופלתי ב APOS, סינווסק, משחות שונות והבעיה רק החמירה. עקב עליה מתמשכת במדרגות, נהרס מפרק הירך של הרגל הנגדית לברך היותר אקוטית. בגלל CMP לא מומלץ לי לנתח. טופלתי במרפאת כאב בהזרקות סטירואידים, וכרגע אני נוטל כבר מספר שנים וולטרן 100 מ"ג PO, שמקטין את רמת הכאב. האם יש לך הצעה לטיפול שאינו ניתוחי ואינו פולשני שיכול לפתור את בעייתי? אני מסוגל ללכת מרחקים ממש קצרים ונעזר בשני מקלות.

שלום רב טיפולים לא ניתוחיים למפרקים יכולים להיות רבים ומגוונים ביניהם הזרקות שונות למפרק והמלצות לטיפולים ניתן להתעדכן בקישור הבא http://www.drbender.co.il בלוג בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים