קביים או לא קביים - זאת השאלה!

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

12/04/2011 | 22:36 | מאת: רחל

אני נפצעתי בסקי לפני 4 שבועות בדיוק. האבחנה של 2 רופאים מומחים היא: "חבלה סיבובית בברך שמאל" "קרע ב-ACL, נזק ל-MCL ושבר ללא תזוזה בראש הפיבולה" 2 הרופאים איבחנו את אותו הדבר, אך רופא אחד אמר לי שאין צורך בקביים או מגן ברך, והשני אמר שחשוב שאלך עם קביים ומגן ברך עוד שבועיים. עד עכשיו הלכתי עם קביים. הקביים מגבילים אותי מאוד ואשמח להתנהל בלעדיהם. התחושה שלי היא שכשהלכתי עם קביים טווח התנועה שלי היה קטן יותר והכאבים שלי היו חזקים יותר. אך אני מפחדת לעשות נזק. האם יגרם לי נזק אם אלך ללא קביים?

שלום רב אני מראש מסייג את תשובתי מכיוון שיש צורך בקבלת היסטוריה רפואית מדויקת כוללת, בבדיקה מדוקדקת, ועיון בבדיקות ההדמיה לפני מתן חוות דעת אני חושב שזה יהיה נכון לתת חוות דעת בנוגע אליך לאחר בדיקה ועיון בתוצאת בדיקת הדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים