כאבי תופת ברגל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

06/04/2011 | 22:19 | מאת: לביא

בחלק האחורי של הירך, לאורך כל הרגל כולל הקרסול יש כאבי תופת, אני מרגיש שהעצם כואבת יסורי תופת כשאני עומד במקום, הכאבים מתחזקים, בהליכה דווקא הם נרגעים מעט, כמו כן בישיבה. להדגיש שאין לי כאבי גב! תודה מראש

שלום רב אני מראש מסייג את תשובתי מכיוון שיש צורך בקבלת היסטוריה רפואית מדויקת כוללת, בבדיקה מדוקדקת, ועיון בבדיקות ההדמיה לפני מתן חוות דעת. על סמך בדיקה אורטופדית ועיון בבדיקות ההדמיה הראשונות שבוצעו ניתן יהיה לתכנן המשך בירור בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים