כאב באזור מכוון פהאזור הפנימי של הברך לכוון הירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

07/11/2014 | 00:13 | מאת: ורדה

וגם מאחורי הברך עם נפיחות באזור. לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח מיקרוכירוגי במהלכו נלקח חלק משריר הגראציליס והושתל במקום אחר. המקום החלים - אחרי חצי שנה רק בתנועות מעטות הרגשתי איזו אי נוחות קלה באזור. לאחרונה התחלתי לעשות הליכות (בגלל סכרת ) וגם השתמשתי בנעלי התעמלות עם זוית קלה ביותר בעקב. ומאז התחיל הכאב. האם יכול להיות קשר לניתוח או סתם מאמץ יתר שיחלף? תודה

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה. אבחנה באורטופדיה והמלצות לטיפול/בירור ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה מומלץ לפנות לייעוץ אורטופדי אתה מתאר ככל הנראה שחזור של רצועה צולבת קידמית , באם זה כך רצוי לפנות ליעוץ לרופא מנתח כאב בצד הפנימי של הברך יכול להיות מהמון סיבות החל מפגיעה מניסיקאלית עד לשחיקה של מפרק הברך כאשר קרע של ACL הוא גורם סיכון לשחיקה של מפרק הברך. בנוסף יש צורך להערכה ע"י רופא מנתח את ניתוח השחזור בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים