ברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

29/01/2014 | 19:55 | מאת: גלית

JJJJ היפו אקוגני מעובה עם כמות קטנה של נוזל מסביב.אין לראות קרע .מה דעתך?המלצות????זה עובר ואם כן אחרי כמה זמן? תודה מראש

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להסיק במה מדובר , בדיקות הדמיה אינם מגלות כל דבר ב100% , לכן יש לשפוט את בדיקות ההדמיה בהקשר להיסטוריה הרפואית כולל גיל , מחלות רקע ותיאור הפגיעה או הכאבים, בנוסף יש לשפוט את בדיקות ההדמיה בהקשר לבדיקה הפיסיקלית, בדיקות הדמיה יכולות להיות להעלות חשד לדבר מה באחוז מסוים (אמנם נמוך) שלבסוף יתברר כמוטעה( FALSE POSITIVE ) בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים