אקזוסטוזיס

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

22/01/2014 | 20:47 | מאת: קרן

שלום, אני בת 22, בריאה באופן כללי. בגיל 10 גילו אצלי אקזוסטוזיס פנימי בירך שמאל. קיבלתי החלטה להסיר את האקזוסטוזיס בניתוח, עקב רגישויות ולחץ באזור (אין כאבים). רציתי לשאול מה הסכנות בניתוח כזה, כמה זמן תהליך ההחלמה ומתי אוכל לחזור לפעילות מלאה (מבחינת ספורט וריצה). בנוסף אשמח לדעת כל פרט נוסף על הניתוח והתהליך תודה, קרן

שלום רב הסבר על הניתוח, על כל מה שקשור בו יכול לתת לך הרופא המנתח אשר מכיר את הבדיקה הפיסיקלית שלך ואת ההדמיה , בהתאם לבדיקה והדמיה ניתן לדון על מיקום הממצא ומה ההשלכות לסביבה בהוצאתו בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים